14 września 2020 Udostępnij

12 pokarmów, które pomagają leczyć wirusa półpaśca

W świecie medycznym, gonty wydają się być przypadkiem otwartym i zamkniętym. Masz pacjenta z podręcznikową wysypką, bólem nerwów z boku lub z tyłu, i to wszystko, ludzie. Prawda jest taka, że wirus gontu jest odpowiedzialny za miliony tajemniczych objawów, od wysypki, która dezorientuje dermatologów do objawów neurologicznych, takich jak drgawki, mrowienie, pieczenie, skurcze, przewlekłe migreny, bóle głowy i wiele innych. Odmiany gontu są odpowiedzialne za porażenie prądem Bell'a, mrożone ramię, ból nerwu cukrzycowego, zapalenie okrężnicy, pieczenie pochwy, pieczenie w innych obszarach, TMJ, borelioza, ból kulszowy, a nawet błędnie zdiagnozowane SM.

Lekarze nie wiedzą jeszcze, że istnieje nie tylko jeden rodzaj wirusa gontowego, ale ponad 30 jego odmian. Ma to znaczenie, ponieważ różne rodzaje gontów powodują różne objawy. Ma to również znaczenie, ponieważ środowiska medyczne nawet nie uznają większości przypadków gontu za wynik działania wirusa. Na przykład, każda z bardziej agresywnych odmian gontu może powodować objawy boreliozy, jednak obecnie lekarze uważają, że borelioza jest powodowana przez bakterie.

Niektóre pokarmy mogą w znacznym stopniu wspomagać organizm w gojeniu się z gontów z wysypką i bez wysypki. Mogą one pomóc, w różny sposób, atakując różne szczepy wirusa, wspierając organizm w regeneracji po wybuchu neurotoksyny, wzmacniając układ odpornościowy, lecząc nerwy i stymulując wzrost nerwów, łagodząc stan zapalny skóry i detoksykując organizm. Poniżej znajduje się 12 produktów spożywczych, które pomagają leczyć gonty. Włączaj je codziennie lub tak często, jak to możliwe.

Podgrupa sodowa soku selera, którą nazywam "sodowymi solami klastrowymi", hamuje wzrost gontów (i innych patogenów). Sole sodowe klasterowe przyczepiają się również do wirusowych neurotoksyn, które są odpowiedzialne za tak wiele neurologicznych problemów zdrowotnych i bezpiecznie wyprowadzają je z organizmu, dzięki czemu nerwy są mniej narażone na szkodliwe neurotoksyny z gontu. Unikalna forma witaminy C w soku selera zasila układ odpornościowy, dzięki czemu może on poszukiwać i niszczyć gonty. To tylko kilka sposobów, w jaki sposób sok z selera pomaga. Aby dowiedzieć się więcej na temat jego niezwykłych właściwości leczniczych sprawdź Medical Medium Celery Juice: Najmocniejsza medycyna naszych czasów uzdrawiająca miliony ludzi na całym świecie.

Dzikie jagody pomagają przywrócić centralny układ nerwowy i wypłukać z wątroby neurotoksyny z gontów. Pomagają również usuwać toksyczne metale ciężkie z mózgu i wątroby, którymi żywi się wirus gontu, a następnie wytwarzają neurotoksyny, które powodują wiele objawów i schorzeń. Dzikie jagody są krytyczną częścią medycznego detoksyku z metali ciężkich. Dzikie borówki mniejsze niż ich większe, uprawiane przez kuzynów i można je znaleźć w części zamrażalniczej wielu sklepów spożywczych.

Połączone aminokwasy i enzymy papai tworzą nieodkryte, podskórne substancje fitochemiczne, które odpychają wirusy. Jego zawartość witaminy C jest tajną bronią przeciwwirusową, a także pomaga oczyścić i odbudować wątrobę, gdzie obozuje wirus gongu. Papaje przywracają również ośrodkowy układ nerwowy od uszkodzeń spowodowanych przez neurotoksyny wirusowe, co ma krytyczne znaczenie dla objawów lub stanów spowodowanych przez gont. Poszukaj meksykańskiej i środkowoamerykańskiej odmiany papai znanej jako Maradol. Te średnie i duże papaje są lepsze od hawajskich odmian, które ucierpiały z powodu zanieczyszczenia GMO.

  • Jabłka zagłodziły wirusy z przewodu pokarmowego i wątroby. Gdy pektyna z jabłka przemieszcza się przez Twoją jelita, zbiera i pozbawia Twój organizm wirusów i innych mikroorganizmów, takich jak bakterie, drożdże i pleśń. Wybierz czerwonoskóre jabłka, aby uzyskać najwięcej składników odżywczych.
  • Gruszki rewitalizują i odżywiają wątrobę, oczyszczając i oczyszczając organy z odpadków wirusa gontowego. Gruszki odbudowują okładziny jelitowe, które zostały uszkodzone przez wirusa gontu. Wirus gontu żwirowego żywi się mlekiem, serem, masłem i jajami, a następnie wydala toksyczne odpady, które z czasem niszczą wyściółki jelitowe.
  • Karczochy pomagają oczyścić wątrobę z neurotoksyn i dermatoksyn wytwarzanych przez wirusy, takie jak wirus gontowy. Jadalna część liści karczocha (technicznie rzecz biorąc, przylistki) zawiera związki alkaloidowe, które wysyłają wiadomości do określonych części układu odpornościowego, aby ochronić Cię przed najeźdźcami takimi jak gont.
  • Banany są potężnym pokarmem antywirusowym o niesamowitych właściwościach przeciwzapalnych, dzięki swojej zdolności do obniżania wiremii. Dostarczają aminokwasów i odpowiedniego rodzaju potasu, aby odbudować neuroprzekaźniki po ich spaleniu przez neurotoksyny gontu. Banany są tajną bronią w odwracaniu zapalenia jelita grubego, które jest spowodowane przez wirusa gontu - prawdę nieznaną jeszcze w badaniach medycznych i nauce.
  • Słodki ziemniak pomaga oczyścić i odtruć wątrobę z toksycznego produktu ubocznego wirusa gontu, który gromadzi się przez lata i sprawia, że wątroba pozostaje w stagnacji i jest powolna. Pomagają również w odżywianiu nerwów, na które wirus gontu ma duży wpływ, ponieważ neurotoksyny wirusa gontu są wysoce zapalne dla nerwów.
  • Szpinak tworzy alkaliczne środowisko w organizmie i dostarcza wysoce przyswajalnych mikroelementów do układu nerwowego, co jest krytyczne, ponieważ EBV jest skierowany do układu nerwowego, gdy dojdzie do czwartego etapu (przeczytaj wszystko o etapach EBV w Uzdrawianiu Tarczycy). Szpinak wiąże się i usuwa galaretowatą substancję odpadową EBV w wątrobie, która może przyczynić się do tajemniczego przyrostu masy ciała, trzepotania tajemniczego serca i nie tylko. Szpinak najlepiej jeść na surowo, aby uzyskać jego korzyści.
  • Szparagi posiadają w skórze i czubkach włóczni substancje fitochemiczne, które wypychają gonty i pomagają powstrzymać ich rozmnażanie. Szparagi są również niewiarygodnym alkalizatorem, co oznacza, że pomagają każdemu, kto ma problemy z kwasem, jak gonty, a jego produkty uboczne wracają do zdrowego stanu. Szparagi mają właściwości oczyszczające krew, limfę i wątrobę, co sprawia, że są idealnym pożywieniem pomagającym w detoksykacji wirusowych osadów produktów ubocznych.
  • Sałaty (odmiany liściaste i głęboko zielone lub czerwone) są antywirusowe. Pomagają one oczyścić gont z wątroby i układu limfatycznego i alkalizują się do organizmu. Sałaty takie jak romaina zawierają związki uspokajające, które rozluźniają nerwy i uspokajają organizm, co jest pomocne dla każdego, kto ma objawy wirusowe lub stan zapalny nerwów.
  • Fasola zielona zawiera przeciwzapalne związki na bazie chlorofilu, które są korzystne dla wszelkich objawów lub stanów chorobowych spowodowanych gontem.

Komentarze (0)